Keijukaiset

Niin paljon lankoja, niin vähän puikkoja!

Vaihteeksi jotain muuta kuin itse pohdittua. Facebookissa alkoi KeijukainenKAL ja siihenhän sitä tuli sitten osallistuttua. Nyt on tosin se ongelma, että ohjepätkä ilmestyy joka toinen päivä ja kun ekan pätkän saa tehtyä pitää malttaa odotella.

Ja se odotteleminenhan ei ole ihan vahvimpia puoliani joten niin. Nyt aloitan tiukat kaivelut puikkovarastojeni osalta, 3,5mm koivupuikkoja on kyllä paritkin näiden lisäksi, mutta ne on ikävästi keskeneräisissä töissä kiinni joten ehkäpä joudun pitkästä aikaa tyytymään metallipuikkoihin. Hmmmm….

Jaan nyt kuvia näistä omista Keijukaisistani sitä mukaa kun ne valmistuvat, koettakaa kestää. Ohjetta näihin en jaa, sillä se on Langan Rytmin/Sari Suvannon ohje ja löytyy ainakin toistaiseksi Facesta. Tämä siis vinkkinä jos iskee fiilis, että tahdot tähän osallistua.

Näitä KAL-systeemeitä olen tuuminut itsekin muutamaan otteeseen. Tekisi mieli suunnitella joku sukkamalli samalla tyylillä kuin nämä aina on, eli paukauttaa pätkä kerrallaan blogiin tehtäväksi. Olisiko siinä ideaa?

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s