Keijukaisia, keijukaisia!

Ikävästi tuo loman loppuminen on häirinnyt kutomisia ja tämän viikon joutilaat ajat onkin mennyt Keijukaisia lopetellessa. Nyt on kaksi paria täysin valmiina, oikealla olevat ei ole vielä päässeet viimeistelyyn ja erohan on aika iso verrattuna jo höyrytettyihin ja blokin päällä kuivuneisiin.

Lankamäärät vähän jännitti, tuota vaaleansinistä kun ei enää näkynyt missään kun näitä aloitin joten sitä oli tasan tarkkaan yksi kerä (100g) ja lankamääräksi ohje ilmoitti 106g parille. Sitkeänä sissinä päätin silti koettaa onneani ja johan sitä olikin! Sukkaparin yhteispainoksi tuli 92g, eli hilkulta piti!

Tummempaa Nallea kaupoissa vielä näkyikin, mutta sitä ei silti osunut matkaan kuin yksi kerä ja kappas, koska satuin vieläpä aloittamaan sillä päädyinkin tekemään varren lyhyempänä kuin ohje olisi ollut. Tummempiin meni lankaa tarkalleen 86g joten hallelujaa ja amen, ei tarvinnut edes lähteä lisälankaostoksille.

Vielä olisi luonnonvaaleiden toinen pari tähteellä, varsi ja kantapää on jo valmiina ja nyt touhuan kärjen parissa. Ensi viikolla alkaa jälleen oma pää sauhuta mallien parissa, siihen asti pyhitän aikani näille.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s